نوشته شده توسط : زیبا

 

شرایط طلاق زن بدون اجازه شوهر

عقد نکاح شکل دهنده نخستین مبنا و اصل معیشت زن وشوهر است و بر اساس ضوابط جاری در کشور ما و همین طور بر اساس دین اسلام ، باطل شدن عقد نکاح در شرایط و زمان های ویژه ای رخ می دهد که از دسته موارد باطل شدن نکاح می توان مواردی مانند باطل شدن عقد، درخواست طلاق از سمت زوج، طلاق توافقی و همینطور درخواست طلاق از سمت زن را نام برد.

زن در موارد ویژه ای قادر است از دادگاه در خواست طلاق کند و در صورتی که هیچ یک از این موارد و اوضاع مهیا نباشد و زوج درخواست زوجه خود موافقت نکند ، دادگاه حکم طلاق را صادر نمی کند . اما در صورت محرز بودن هر کدام از دوازده شرایط زیر برای دادگاه دیگر به موافقت زوج نیازی نیست و در این موارد دادگاه بی نیاز به موافقت مرد حکم طلاق را می دهد. برای اگاهی یافتن از شروط ضمن عقد و اگاهی از طلاق بی نیاز به وجود مرد از بهترین وکیل طلاق در اصفهان کمک بگیرید. جهت آشنایی کاربران گرامی در این مقاله به بررسی شرایط طلاق زن بدون اجازه شوهر می پردازیم.

کمتر اتفاق می افتد که زن یا حتی مرد از حقوقی که در ضمن عقد به هم واگذار کرده اند مطلع باشند. زوجه قادر است به خاطر ۱۲ شرطی که در ضمن عقد در دفترچه ازدواج به ثبت رسیده از دادگاه در خواست طلاق کند.دفترچه‌های ازدواج که در دفاتر ازدواج ثبت می گردند بند‌هایی دارند که اگر از سمت شوهر امضا شوند، زن این اختیار را دارد که پس از کسب این شرایط در دادگاه‌های خانواده حضور یابد و در خواست طلاق کند.

در بند «الف» این عقد نامه‌ها اورده شده است : ضمن عقد نکاح خارج لازم زوج شرط کرد، هر وقت طلاق به خواست زن نباشد و بر اساس بررسی دادگاه در خواست طلاق به خاطر تخلف زن از تکالیف همسری یا بد اخلاق و رفتار او نبود، مرد وظیفه دارد تا نصف مال موجود خود را که در روز های زناشویی با او به کسب کرده است بر اساس دیدگاه دادگاه بلاعوض به زن بدهد.

در بند «ب» آن هم ضمن عقد نکاح خارج لازم مرد به زن وکالت بلاعزل با حق توکیل غیر می‌دهد که زن اگر شرایطی به وجود امد ، از سمت مرد وکیل است خودش شخصاً یا با گزینش شخص دیگری به نام وکیل به دادگاه رجوع کند و پس از محرز شدن ادعا، تقاضای طلاق کند.

شرط های ضمن عقد نکاح حاوی ۱۲ شرط است که آن را شروط دوازده گانه عقد نکاح می نامند. وکیل طلاق در اصفهان شرط های حق طلاق زن را این گونه بیان می کند:

۱- زن قادر است از دادگاه در خواست صادر شدن حکم طلاق کند، اگر که شوهر از پرداخت خرجی به وی و انجام بقیه حقوق واجب زن به مدت ۶ ماه امتناع ورزد.

۲- در صورت بدرفتاری مرد به اندازه ای که ادامه حیات و معیشت را برای زن غیر قابل تحمل کند.

۳- مرد به بیماری خطرناک لا علاج مبتلا شود به اندازه ای که سلامت زن را در خطر قراردهد.

۴- مرد دیوانه باشد وقتی که امکان باطل کردن وجود ندارد.

۵- مشغولیت مرد به حرفه ای است که به اعتبار و آبروی زن و منافع خانوادگی او صدمه بزند در این زمان زن قادر است در خواست طلاق کند.

۶- صادر شدن حکم مجازات ۵ سال حبس یا بیشتر برای زوج ، وکیل برای طلاق در اصفهان یا جزای نقدی که به خاطر ناتوانی از پرداخت، سبب ۵ سال بازداشت وی گردد یا حبس و جزای نقدی که همه در مجموع شامل به ۵ سال بازداشت یا بیشتر شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد نیز یکی از شروط ضمن عقد نکاح است که به زن توان طلاق گرفتن را می‌دهد.

 

شرایطی مانند حق تحصیل یا کار یا طلاق حقوقی اند که قانوناً به مرد داده می شوند و مرد این حق را به زن می دهد و بعدها هم قادر است مانند سایر حقوق آنها را هم از زن بگیرد عملا به جز وکالت در طلاق احتیاجی به اوردن این حقوق در عقد نیست چرا که زن در هر صورت این حقوق را دارد . در مورد کار کردن هم اگر کار برخلاف خوبی وصلاح خانواده، زن یا مرد باشد، مرد قادر است از ان جلوگیری کند. پس برای تاکید این امکان وجود دارد که حرفه مد نظر را در عقد اورد هرچند عملاً نمونه های محدودی می شود برای مشاغل برخلاف صلاح و مصلحت اورده شده پیدا کرد .وکیل طلاق در اصفهان ذکر کرده است که در خصوص وکالت در طلاق می توان جمله ای مانند این جمله را اورد: ” زن وکیل مرد در طلاق شد تا بی احتیاج به حاضر شدن شوهر، خود را مطلقه نماید”

حق طلاق را نمی توان به زن بخشید . در اصل آنچه که مردم به این نام از ان یاد می کنند دادن وکالت در طلاق و در مواردی تعهد بر بخشیدن وکالت در طلاق است. پس در صورتی که وکالت در طلاق به همسر خود داده باشید اگر در سند مربوطه اورده شده باشد که این وکالت ضمن عقد خارج لازم بخشیده شده است یا به صورت دیگری غیر قابل فسخ شده باشد، امکان باطل کردن ان وجود ندارد و اما به غیر از این موارد امکان باطل کردن وکالت وجود دارد .

حال سوال پیش می اید که در صورتی که زن در خواست طلاق كند حق دریافت مهریه دارد؟

بسته به اینکه چه علتی طلاق بگیرد و نوع طلاق چه باشد در صورتی که طلاق توافقی باشد که دو طرف الزامی است در این مورد سازش کنند اما در صورتی که طلاق بائن باشد و زن برای طلاق علت های محکمه پسند ارائه کند و دادگاه حکم به طلاق به سود زن بدهد در این زمان این امکان را دارد که دادخواست مهریه را هم به دادگاه ارائه کند و آن را هم درخواست کند.

آن چه گفتیم توضیحاتی بود از شرایط طلاق زن بدون اجازه شوهر، اما روشن است مطلع شدن کامل از قوانین و اقدام برای گرفتن حق خود در دادگاه، نیازمند حضور وکیل طلاق در این زمینه می باشد. پس در صورتی که با مشکلاتی مانند ، طلاق ، نفقه ، مهریه و … مواجهه شدید می توانید بدون هیچ گونه نگرانی پرونده ی خود را به وکیل طلاق اصفهان بسپارید . حامد امیری وکیل پایه یک دادگستری با بیش از ده ها پرونده ی موفق راهنمای شما در جهت پیشبرد پرونده خواهد بود. همچین این امکان فراهم شده است تا پرسش های خود را به صورت آنلاین مطرح نمایید.

 

منبع :    hamedamiri.net/وکیل-طلاق-در-اصفهان/





:: برچسب‌ها: وکیل طلاق ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 تير 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: